Práškové lakování Decoral Systems

Práškové lakování Decoral – neskutečná trvanlivost a odolnost nánosu i barev.

Mechanická i chemická s celoživotní garancí. Nejedná se jen o tenkou povrchovou vrstvičku! Barvy zůstávají živé a lesklé. Tohle budete mít na věky věků.

Kovový profil přeměníme v jakýkoliv věrohodný povrch, jaký si jen můžete přát. Možnosti jsou takřka neomezené! Jsme schopní sublimací do vrstvu prášku nanést grafiku, fotografii,…z plechu může být také dřevo, beton, cihla, nápis, zkrátka cokoliv!

Co je Decoral Systems?

Firma Decoral Group vyvinula a v roce 1994 patentovala revoluční systém tepelného přenosu Decoral®. V současné době je světovým lídrem v dekorování s dokonalou imitací dřeva, mramoru a žuly na materiály, které odolávají teplotám 200 ° C bez deformací. Pomocí digitálního tisku lze přenést i jakýkoliv obraz.

DECORAL® umožnuje použití dekorovaných výrobků ve všech oblastech: nábytkářství, stavebnictví (fasádní prvky tvořící opláštění budov, okna, dveře, terasy, zimní zahrady, urbanistický mobiliář) i v potravinářství (potravinové pulty).

Práškové barvy neobsahují rozpouštědla, proto výrobky splňují přísná kritéria pro ochranu životního prostředí, případně pro přímý styk s potravinami atd. Vyberte si úpravu, která myslí ve prospěch naší Země.

Práškové lakování Decoral – revoluční technologie

Výrobky s povrchem Decoral získáváme nanesením vrstvy speciálně vyrobených práškových barev s osvědčením Qualicoat a následné sublimace inkoustu z transferové fólie. Tato folie přenáší danou dekoraci jako třeba dřevo, mramor, jeans, ale také nejabstraktnější obrázky dle fantazie zákazníka včetně fotografií ve vysokém rozlišení a grafiky.

Výrobky Decoral jsou chemicky a mechanicky odolné, mají vynikající vzhled i povrch a jsou zárukou trvanlivosti s tím, že si zachovávají nezměněnou barvu i lesk. Vybraná grafika je sublimací přenesena do vrstvy práškové barvy.

Vhodné zejména na: : profily, plechy, oplechování přístrojů a strojů, ploché konstrukce, vybavení obchodů a restaurací, informační systémy, tisk fotografií v maximálním rozlišení atd.

Decoral systems – ceník

Prášková lakovna ROGI (Praha – Vestec) – Nejmodernější PRÁŠKOVÉ LAKOVÁNÍ inovovanou technologii pro automatickou i ruční aplikaci barvy.